gebruik stadspas sauna

STADSPAS MET GROENE STIP.

Beste bezoeker van de sauna,

De stadspas met de groene stip is de pas die recht geeft voor korting. De stadspas met blauwe ruit is dat niet.

De prijzen in de sauna zijn laag, toch kan het voor mensen met een kleine beurs een hoop geld zijn. Om deze mensen een kans te geven naar de sauna te kunnen, is de pas met groene stip te gebruiken. Zij betalen een zeer gereduceerd entree tarief. Maak alstublieft geen misbruik van deze regeling. anders zijn we genoodzaakt deze voorziening af te schaffen.
onderstaand nogmaals de uitleg van de gemeente Amsterdam.
De Stadspas
Met je Stadspas krijg je hoge kortingen op attracties, film, sporten, festivals, musea en theater. Er zijn twee verschillende passen: de Stadspas met groene stip en de Stadspas met blauwe ruit.
Stadspas met Groene stip
De Stadspas met groene stip is een minimapas. Deze pas kun je aanvragen als je een laag inkomen en weinig vermogen hebt. Met de Stadspas kun je korting krijgen op aanbiedingen zoals musea, zwemmen en theater. Ook kun je bijvoorbeeld een gratis identiteitskaart aanvragen of met korting naar de dierenarts voor je huisdier.
Stadspas met Blauwe Ruit
De Stadspas met blauwe ruit is een pas die je automatisch van de gemeente ontvangt, als je recht hebt op een AOW-uitkering. Met deze pas kun je gratis naar veel musea in Amsterdam en je krijgt ook korting bij andere activiteiten.
Let op: heb je een laag inkomen? Dan hebt je misschien recht op een Stadspas met groene stip. Vraag er een aan via de onderstaande link.
Reden verschil blauwe ruit en groene stip
Omdat de Stadspas betaald wordt vanuit het armoedebudget, is het aanbod voor ouderen met een hoger inkomen kleiner dan voor Amsterdammers met een krappe beurs. Met uw Stadspas met blauwe ruit krijgt u (kleine) kortingen die aanbieders uit eigen zak betalen en kunt u gratis naar ruim twintig musea in Amsterdam.
Wat zijn de voorwaarden voor de Stadspas met groene stip?
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik woon in Amsterdam of Weesp
Ik heb een laag inkomen en weinig vermogen
Ik ben geen student
ik ben geen expat