Contact

Stichting “Badhuis en Sauna Da Costa”

Da Costakade 200

1053 XH Amsterdam

020- 61 25 946

info@badhuisdacosta.eu

Bank – NL45 INGB 0003 329 802

KvK-nummer 41207692

RSIN  007787741

Privacy

Badhuis en Sauna Da Costa verwerkt geen persoonsgegevens van haar badhuis- en saunabezoekers. U hoeft u zich als bezoeker van het badhuis of de sauna, niet bij ons te registreren. In het geval u een massage bij ons boekt, noteren wij wel graag uw naam en telefoonnummer voor het inplannen van uw afspraak bij één van de masseurs.

Wij hebben een klein mailingbestand met (vaste) bezoekers van onze sauna. Op zeer incidentele basis mailen wij onze bezoekers met een uitnodiging voor een bijzonder evenement, feestje of met praktische bezoekersinformatie (aangepaste openingstijden of -dagen) over de sauna. U kunt zich aanmelden voor deze mailings via info@badhuisdacosta.eu. Mocht u op deze mailings geen prijs (meer) stellen, dan horen wij dit uiteraard ook graag van u.

U kunt ook op de hoogte blijven van onze activiteiten en openingstijden van onze sauna via onze Facebookpagina. De foto’s op onze Facebookpagina en onze website betreffen foto’s van acteurs of (bevriende) personen die hebben ingestemd met het maken van de foto en het gebruik ervan. Wij gebruiken geen cookies op de website.

Als u naar aanleiding hiervan nog vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op!

Heeft u vragen over:

  • De geschiedenis
  • Donatie doen
  • De organisatie
  • Iets organiseren
  • Of anderszins

dan kunt u contact op nemen met het vrijwillige beheer van Stichting Badhuis en Sauna Da Costa via: info@badhuisdacosta.eu